Zie veel sport op tv

Je weet dat er veel kanalen op de TV zijn. Wij hebben een lijst samengesteld van de afzonderlijke tv-zenders en de sportwedstrijden die ze tonen.

  • Football IconVoetbal
  • Tennis Icon Tennis
Tijd Evenement Competitie Kanaal
 
       
       
       
Tijd Evenement Competitie Kanaal
 
       
       
       

Sport op TV

Mis geen sport op televisie!

Football

Er is niets beter dan met je voeten omhoog, een ijskoud biertje geopend en een zak chips te genieten van een potje voetbal op de flatscreen. Er zijn een groot aantal wedstrijden op tv wanneer je het niet kunt laten je favoriete team te volgen, of het nu in Engeland, Duitsland, Spanje of Italië is. Met Sporza kun je alle grote teams in de Premier League en de Champions League volgen terwijl je kunt meekijken naar Spaans voetbal op Sky Sports. Eurosport zendt de Duitse Bundesliga uit en volgt de nationale ploeg. Veel voetbal om van te genieten!

Tennis Ball

Een harde opslag, een volley en terugslag; wie houdt er niet van tennis op het hoogste niveau? Gelukkig hoef je niets te missen van Federer's elegante stijl, de ijzeren hand van Nadal of Maria Sharapova's mooie glimlach en mooie stijl. SkySports is goed voor de grote toernooien, en Eurosport is altijd aan de zijlijn, ook als het gaat om kleinere toernooien.