Kijk veel sport online!

Je hebt je TV niet nodig om sport te bekijken. Wij streven ernaar om je het perfecte overzicht te geven als het gaat om sport online die je kunt streamen op de PC, tablet of smartphone.

  • FootabllVoetbal
  • Tennis Tennis
Tijd Wedstrijd Competitie Kanaal
 
       
       
       
Tijd Wedstrijd Competitie Kanaal
 
       
       
       

Er is altijd sport online

Of je nu houdt van voetbal, tennis, handbal of een andere sport, er zijn tal van live streams beschikbaar. Je krijgt de sportwereld op je favoriete scherm!

Football

Als je net als veel andere mensen houdt van voetbal, wil je geen seconde van de wedstrijd van je favoriete team missen. In het verleden moest je aan de televisie gekluisterd zijn om de wedstrijden te bekijken, maar nu heb je meer vrijheid, omdat je wedstrijden online kunt volgen op een computer, tablet of smartphone. Op die manier ben je niet beperkt en kan je overal in de wereld je team volgen. Je maakt een account aan bij je provider, logt in en kiest wat je wilt zien. Eenvoudig, slim en snel!

Tennis

Er is niets beter dan een perfecte opslag, volley, of netvolley. Je kunt dit alles en nog veel meer zien dankzij het streamen van tennis van wereldklasse. Volg de nummer één van de wereld, Novak Djockovic, gravelkoning Rafael Nadal, legende Roger Federer, tenniskoningin Serena Williams, en de populaire ster Maria Sharapova, die de koningin zelf bedreigt. Het enige dat je hoeft te doen om tennis te kunnen streamen is een account aan te maken bij een streaming provider. Daarna stream je alle tenniswedstrijden naar hartelust!