Voetbal kijken op tv

Er is veel voetbal op tv, maar welke kanalen tonen welke wedstrijden? Hier is het volledige overzicht van het wekelijkse tv-schema voor je. Bekijk ook live stream voetbal op Livesports!

Tijd Wedstrijd Competitie Kanaal

Kanalen Overzicht - Competities getoond!

Er wordt ontzettend veel voetbal op tv getoond. Bekijk de TV-gids hier om te zien waar je je volgende wedstrijd kunt bekijken.

Sporza Logo

Sporza.be is een van de zusterkanalen van Canvas. Sporza is een Nederlands gesproken tv-kanaal gericht op alle takken van sport. Als je wilt kijken naar voetbal, is Sporza een van de beste plekken om dat te doen. Sporza biedt je voetbalnieuws, statistieken en live stream mogelijkheden voor de grootste toernooien en competities in de wereld. Kijk bijvoorbeeld Europa League, de Duitse Bundesliga en nog veel meer.

SkySport Logo

SkySports is een van de grootste aanbieders van sport ter wereld. Bekijk alle grote wedstrijden van alle grote competities en evenementen via Skysports. Neem een 'Day Pass' van € 9,99 of investeer in 'Sport Fan' voor een maand. Deze kost € 42,50.

Sportingtelenet Logo

SportingTelenet is een Nederlands gesproken tv-kanaal in België dat zich uitsluitend focust op voetbal. Wanneer je houdt van voetbal, dan is SportingTelenet de plek om te bezoeken. Dankzij SportingTelenet kun je wedstrijden uit alle grote competities ter wereld bekijken, of het nu gaat om de Premier League, Champions League, de Duitse Bundesliga of iets anders, SportingTelenet heeft het.

VOO Logo

Voo.be is een Frans gesproken tv-kanaal in België. De maandelijkse kosten voor een abonnement op Voo zijn tussen de € 50,95 en € 100,95 per Maand. Het klinkt een beetje duur, maar gezien de hoeveelheid die je krijgt voor je geld, is het een koopje. Kijk bijvoorbeeld het voetbal van de Belgische Pro League en nog veel meer.

Sport10 Logo

Sport10 is een Nederlands gesproken TV-kanaal. Sport10 biedt je alle takken van sport, van alle grote competities en evenementen. Bezoek Sport10 en krijg je sport-fix hier.

Euro Sport

Eurosport is een van de meest bekende sportproviders ter wereld. Eurosport biedt je alle soorten sport, van alle grote evenementen en toernooien in de wereld. Wanneer je van voetbal houdt, is Eurosport een van de beste kandidaten.

2BE Logo

2BE is een Frans gesproken tv-kanaal in België. Met 2BE kun je voetbal van de grote nationale evenementen, en voetbal uit de Belgische voetbalcompetitie bekijken. Wanneer je van het nationale voetbal houdt, dan is 2BE het kanaal voor jou.

Neem contact op met de individuele tv en kanaal providers

Kijk hoe je de individuele aanbieders van de tv-zenders hier kunt krijgen.

Telenet Logo

Ga voor meer informatie naar www2.telenet.be/nl of bel 0800 66 046

Proximus Logo

Ga voor meer informatie naar www.proximus.be of bel 0800 55 800

Scarlet Logo

Ga voor meer informatie naar www.scarlet.be/nl of bel 0800 84 000