Aanbevolen - Aanbieders van Live Stream

Lees over de verschillende aanbieders van live stream op de Belgische markt.

VOO

VOO

 Nederlandse commentatoren

 Hoge kwaliteit

 Goede website gebruiksvriendelijkheid

Een kleine aanbieder voor wedstrijden uit de verschillende Belgische competities. Ondanks hun beperkt aanbod hebben ze goed en deskundig commentaar.

Producten

VOO is een tweede online kanaal dat, naast 2BE, wedstrijden via het internet toont die worden gespeeld in de Belgische competitie. VOO heeft een goede doorgifte van het signaal en een interessante keuze qua wedstrijden.

Live streaming

Wie denkt dat België vanwege z'n afmeting weinig boeiende voetbalwedstrijden had, komt bedrogen uit. De Belgische voetbalcompetitie wordt uitgevochten op het scherpst van de snede. VOO zendt vele wedstrijden uit en de liefhebber van streekderby's komt hier zeker aan z'n trekken. Neem de tijd op zaterdag of zondag om, met een Belgisch glas bier bij de hand, te genieten van de uitzending van wedstrijden van de kleinere en onbekendere teams die strijden alsof ze tot de grootste behoren.

Ondersteuning - Beperkt maar vriendelijk

De doorgifte van VOO is bij lange na niet te vergelijken met die van de grotere spelers op de markt voor digitale doorgifte. Maar dat zal aan de vriendelijkheid en ondersteuning niet te merken zijn. Het supportteam is snel en duidelijk in hun antwoord en altijd bereid om je nader bij te staan.

Website usability

De website van VOO is vrij eenvoudig van opzet. VOO is duidelijk een van de kleinere aanbieders van sportwedstrijden via het internet. Maar ze laten zich niet weerhouden van 'grote' service. VOO heeft met name wedstrijden in de verschillende Belgische competities. Die zijn misschien wat minder aantrekkelijk dan de Engelse of Spaanse competitie, maar juist daarom erg aantrekkelijk voor het wagen van een gokje.

Onze eigen ervaring

Het was even zoeken, maar uiteindelijk konden we ook de website van VOO vinden. Zoals je kon verwachten is de website eenvoudig, doch duidelijk in opzet. Nadat we een mail met wat vragen hadden verzonden, kregen we al snel een behulpzaam antwoord terug. Dat was niet altijd voldoende, maar stelde ons wel in staat om een eerste ervaring op te doen. Voor aanvullende vragen waren ze zeker bereid om ons, wederom, bij te staan.

Het verdict

VOO is ideaal geschikt voor liefhebbers van de verschillende Belgische sportcompetities, en met name de Belgische voetbalcompetities. Omdat die competities zo onvoorspelbaar zijn, zijn die ideaal geschikt voor het wagen van een gokje. De website is behoorlijk basic en eenvoudig, iets dat ook als voordeel kan worden gezien.