Aanbevolen - Aanbieders van Live Stream

Lees over de verschillende aanbieders van live stream op de Belgische markt.

Sky Sports

Sky Sports

 Een grote variatie aan sporten

 Hoge kwaliteit

 Goede commentatoren

Als eigenaar van de uitzendrechten voor 's werelds bekendste competitie, de Premier League, is Sky Sports de ideale partner voor het bekijken van voetbalwedstrijden in de Engelse, maar ook internationale competities.

Producten

SkySports heeft een brede selectie aan sporten die je live kunt kijken. Hier kun je voetbal kijken uit de meeste topcompetities en toernooien ter wereld. Daarnaast levert Skysports ook vele andere grote sporten, zoals rugby en tennis. Sportliefhebbers die zich lekker willen afzonderen en in alle rust willen genieten van wedstrijden van over heel de wereld, zullen bij Sky Sports niets tekort komen.

Live streaming

Je kunt merken dat streaming via Sky Sports de voorkeur geniet van vele kijkers. De verbinding is solide en de wedstrijden worden vlekkeloos doorgegeven. Het commentaar wordt verzorgd door betrouwbare en gedegen verslaggevers met kennis van zaken. Sky Sports heeft het alleenrecht op de voetbalwedstrijden in Engeland en heeft, gelukkig, veel moeite gedaan om, ondanks dat monopolie, hun zaken goed op orde te hebben, zowel technisch als informatief.

Support

De support van Sky Sports is betrouwbaar, zoals je mag verwachten van een bedrijf met een dergelijke reputatie. Ze zijn snel en behulpzaam en communiceren veelal via de e-mail. De turnaround tijd van hun reactie per mail is goed.

Prijs

Je kunt een 'Day Pass' kopen vanaf £ 9,99 of investeren in de 'Sports Fan'-bundel die je een maand lang toegang geeft tot 'Sky Go'. Deze kost vanaf £ 42,50. Het is zeker de moeite waard om deze investering te doen omdat Sky Sports altijd wel wat te bieden heeft.

Onze eigen ervaring

Sky Sports heeft zoveel te bieden dat het lastig is te beslissen wat je wilt zien. De website biedt een handige TV gids die je kan helpen je programma samen te stellen. Misschien is dat tevens het grote manke van Sky Sports; ze hebben zoveel te bieden dat je niet weet wat je moet kiezen!

Het verdict

Sportliefhebbers komen bij Sky Sports zeker aan hun trekken. Of het nu gaat om voetbalwedstrijden uit de meest uiteenlopende internationale competities, darts, rugbywedstrijden of tennis; Sky Sports bied het allemaal. De website maakt gebruik van de laatste techniek waardoor je met een simpele verbinding ook kunt genieten van hun aanbod en service.