Aanbevolen - Aanbieders van Live Stream

Lees over de verschillende aanbieders van live stream op de Belgische markt.

Eurosport Player

Eurosport Player

 Hoge kwaliteit

 Een grote varatie aan sporten

 Goede ondersteuning

Bekend van hun TV kanaal is Eurosport nu ook via het internet te volgen. Ze bieden veel sport, de hele dag door. Geen enkele sport is voor hen te klein.

Producten

De website van Eurosport Player is bijzonder informatief. Of het nu gaat om de laatste statistieken, wedstrijdgegevens of historische overzichten; je kunt het er allemaal vinden. En ze zijn zeker niet beperkt in hun sportaanbod. Voetbal is de meest populaire sport, maar zelfs de kleinere sporten kunnen rekenen op voldoende ondersteuning

Live streaming

Eurosport is niet beperkt tot Europa alleen. In tegendeel; Eurosport zendt sportevenementen uit die over de hele wereld plaatsvinden. Natuurlijk is voetbal de belangrijkste sport, maar Eurosport besteedt ook aandacht aan tennis, darts, hockey en vele andere sporten. Hoewel het hoofdkantoor in Parijs is, spreken alle commentatoren Engels of zelfs Nederlands. En hun passie voor de sport maakt dat ze weten waarover ze praten en wat de kijker verwacht. Eurosport Player is absoluut een feed die je kunt gebruiken wanneer je niks van de actie wilt missen!

Ondersteuning

Eurosport Player heeft een betrouwbare en snelle reactie via de e-mail op elke vraag die ze ontvangen. Ze laten zich niet beperken tot de standaard Europese reactietijd. Wanneer je ze een mail stuurt met een vraag of opmerking kun je binnen enkele minuten een reactie verwachten. Dat maakt live sport bekijken via Eurosport Player een extra prettige ervaring.

Website usability

De website van Eurosport Player is informatief, zolang je deze bezoekt vanuit een land waar Eurosport Player is toegestaan. Zodra je buiten hun verspreidingsgebied valt is de kans groot dat je de website niet langer kunt benaderen. Dat is jammer, zeker wanneer je als sportliefhebber niets wilt missen. Ook niet wanneer je op vakantie of zakenreis bent. Dan ben je dus, helaas, overgeleverd aan andere informatiebronnen wanneer je niets wil missen van de verrichtingen van je favoriete team.

Ervaring

Natuurlijk is het lastig om, als een grote organisatie, aan alle verwachtingen te voldoen. Maar Eurosport Player was een prettige ervaring. Een mail met vragen werd binnen enkele minuten (en zeer informatief) beantwoord. Daar kun je wat mee. In dat opzicht raden we iedereen aan om deze feed te gebruiken wanneer je niets van de actie wilt missen.

Goede keuze

Het is altijd lastig kiezen wanneer je een ruime keuze hebt, maar laten we je dit zeggen; laat je niet weerhouden door de titel Eurosport Player alleen; Eurosport Player is een goed kanaal om op de hoogte te blijven van de verschillende sporten, en wereldwijd.