Aanbevolen - Aanbieders van Live Stream

Lees over de verschillende aanbieders van live stream op de Belgische markt.

Bwin

Gesponsorde

Bwin

 Een grote varatie aan sporten

 Hoge kwaliteit

 Makkelijk overzicht

Dankzij hun sponsoring van Real Madrid is dit 's werelds bekendste aanbieder voor online gokken. Je zult er zeker wat van je gading vinden.

Brede keus

Op Bwin kan elke speler wat vinden, of je nu een beginner of ervaren gokker bent.

Live streaming

De streaming van Bwin is verzorgd en loopt snel met dynamische beelden en geweldige statistische rapporten

Uitbetaling

Bwin heeft een aantal interessante uitbetalingsoplossingen die deze organisatie apart zet van andere aanbieders.

Ondersteuning

De ondersteuning vanuit Bwin is erg goed en betrouwbaar. Ze zijn dag en nacht bereikbaar voor vragen, maar veel antwoorden kun je zelf al vinden op hun bijzonder informatieve website.

Gesponsorde

Gesponsorde

Website functionaliteit

De website van Bwin is innovatief en overtuigend. Het heeft een dynamische game-ervaring voor zowel beginners als veteranen. Op de website vind je uitleg hoe men kan wedden, een brede keus uit last-minute weddenschappen en de actieve afbeeldingen die niet opdringerig zijn. De website ziet er erg verzorgd uit. Het heeft gebruikersvriendelijke statistieken en grafieken, waardoor Bwin als er uit springt als een leider in de volgende generatie van sportweddenschappen sites.

Uitbetalingsgemak

De veiligheid van informatie van haar spelers is erg belangrijk voor Bwin. Daarom hebben ze de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het verbeteren van veiligheids- en privacysystemen om klantgegevens beter te beveiligen. Dat heeft wel een negatieve impact op de gebruiksvriendelijkheid, en we zijn geen fan van de nieuwste mate van bescherming die door Bwin is genomen. Zo word je onder meer gevraagd om identificatie in te voeren voordat je je eerste uitbetaling kunt ontvangen. Bwin heeft een "Market Points"-programma dat sportsbook spelers beloont op basis van de ingezette bedragen. Door deze Market Points te verzamelen kun je tickets verdienen, deelnemen aan loterijen, en echt geld verdienen. Het is een creatief en leuk systeem, maar wanneer je een gokker bent die de voorkeur geeft aan 'ouderwetse bonussen', dan kun je beter voor de verdubbeling van de inzet kiezen die beschikbaar is voor nieuwe spelers.

Bereikbaarheid

Het callcenter van Bwin is dag en nacht bereikbaar en reageert ook altijd op e-mails ongeacht het tijdstip van verzending. Helaas heeft Bwin geen live chat forum (dat zou zeker handig zijn). Wel zijn ze erg behulpzaam bij het oplossen van problemen door middel van de uitgebreide informatie die vermeld is op de website zelf.

Beoordeling

Bwin is een betrouwbare speler met een goede reputatie. Ze zijn zeker de moeite van het overwegen waard. Zelfs al kost het allemaal wat meer tijd dan anders. Maar wanneer het aankomt op geld besteden, of verdienen, op het internet kun je nooit voorzichtig genoeg zijn.